Lang Leve De Liefde: Matthijs en Ans maken selfie: ‘Kijk even vriendelijk, jij’

Lang Leve De Liefde: Matthijs en Ans maken selfie: ‘Kijk even vriendelijk, jij’

De dochter van Ans en de kinderen willen in Lang Leve De Liefde dolgraag een selfie zien van Ans en haar date Matthijs. De twee doen hun best om samen een gezellig kiekje te schieten. “Kijk even vriendelijk, jij”, aldus Ans. “Dat kan ik niet”, reageert Matthijs.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Matthijs en Ans maken selfie: ‘Kijk even vriendelijk, jij’ De dochter van Ans en de kinderen willen in Lang Leve De Liefde dolgraag een selfie zien van Ans en haar date Matthijs. De twee doen hun best om samen een gezellig kiekje te schieten. “Kijk even vriendelijk, jij”, aldus Ans. “Dat kan ik niet”, reageert Matthijs. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Raymond troost zijn date Daniëlle, die haar kinderen mist Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Ton en Hanny hebben veel moeite om ontbijt op bed te krijgen Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: Matthijs en Ans maken selfie: ‘Kijk even vriendelijk, jij’Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Matthijs en Ans maken selfie: ‘Kijk even vriendelijk, jij’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier