Video: Amerikaanse versie Flappie van Todd Rundgren kan Youp van 't Hek wel bekoren

Video: Amerikaanse versie Flappie van Todd Rundgren kan Youp van 't Hek wel bekoren

De Amerikaanse zanger en producer Todd Rundgren heeft een eigen versie van het iconische Youp van 't Hek-nummer Flappie opgenomen. De cabaretier vindt dat hij het goed heeft gedaan, zo laat hij weten aan Het Parool: "Helemaal geen slecht nummer." Beluister de Amerikaanse versie van het kerstnummer hieronder en oordeel zelf.

Video: Amerikaanse versie <em>Flappie</em> van Todd Rundgren kan Youp van 't Hek wel bekoren De Amerikaanse zanger en producer Todd Rundgren heeft een eigen versie van het iconische Youp van 't Hek-nummer Flappie opgenomen. De cabaretier vindt dat hij het goed heeft gedaan, zo laat hij weten aan Het Parool: "Helemaal geen slecht nummer." Beluister de Amerikaanse versie van het kerstnummer hieronder en oordeel zelf. Bekijk ook Youp van 't Hek twijfelt over Oudejaarsconference op tv: "Bij 30 denk ik dat ik het niet doe" (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: Amerikaanse versie Flappie van Todd Rundgren kan Youp van 't Hek wel bekorenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Amerikaanse versie Flappie van Todd Rundgren kan Youp van 't Hek wel bekoren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier