Video: steekpartij Grote Markt Den Haag, dader op de vlucht

Video: steekpartij Grote Markt Den Haag, dader op de vlucht

In een winkel op de Grote Markt in Den Haag heeft zojuist een man twee mensen neergestoken. Ook zou hij getracht hebben om brand te stichten. De dader is ontkomen waardoor er momenteel een klopjacht van de politie gaande is.

Ambulance
Hoe het met de gewonden gaat is vooralsnog onbekend maar zij zijn inmiddels met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De eerste beelden vanaf de plek des onheils zie je hieronder.

Video: steekpartij Grote Markt <em>Den Haag</em>, dader op de vlucht In een winkel op de Grote Markt in Den Haag heeft zojuist een man twee mensen neergestoken. Ook zou hij getracht hebben om brand te stichten. De dader is ontkomen waardoor er momenteel een klopjacht van de politie gaande is. AmbulanceHoe het met de gewonden gaat is vooralsnog onbekend maar zij zijn inmiddels met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De eerste beelden vanaf de plek des onheils zie je hieronder. Bekijk ook Heftig: beelden arrestatie automobilist Trier, die twee mensen doodreed (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: steekpartij Grote Markt Den Haag, dader op de vlucht

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: steekpartij Grote Markt Den Haag, dader op de vlucht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV