Rechtszaak tegen Shell over klimaat: "Grootste vervuiler van Nederland!" (video)

Rechtszaak tegen Shell over klimaat: "Grootste vervuiler van Nederland!" (video)

Oliemaatschappij Shell moet voor de rechter verschijnen. Milieuorganisaties vinden dat het bedrijf veel te vervuilend is en te weinig doet tegen klimaatverandering. "Shell is de grootste vervuiler van Nederland en staat in de top 10 van grootste vervuilers ter wereld!" De milieuorganisaties willen ervoor zorgen dat bedrijven verplicht worden om hun uitstoot te verminderen.

Bekijk de video van NOS Jeugdjournaal hieronder.

<em>Rechtszaak tegen Shell</em> over klimaat: &quot;Grootste vervuiler van Nederland!&quot; (video) Oliemaatschappij Shell moet voor de rechter verschijnen. Milieuorganisaties vinden dat het bedrijf veel te vervuilend is en te weinig doet tegen klimaatverandering. "Shell is de grootste vervuiler van Nederland en staat in de top 10 van grootste vervuilers ter wereld!" De milieuorganisaties willen ervoor zorgen dat bedrijven verplicht worden om hun uitstoot te verminderen. Bekijk de video van NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Grote rechtzaak om het klimaat: Shell moet sneller vergroenen (video) Bekijk deze video »
TV :
Rechtszaak tegen Shell over klimaat: "Grootste vervuiler van Nederland!" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rechtszaak tegen Shell over klimaat: "Grootste vervuiler van Nederland!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier