Wereldprimeur in Op1: Nederlandse Intensive Cares gaan op grote schaal samenwerken

Wereldprimeur in Op1: Nederlandse Intensive Cares gaan op grote schaal samenwerken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 december terugkijken bij Gids.tv.

Een wereldprimeur in Op1: Nederlandse Intensive Cares gaan op grote schaal samenwerken. Paul Elbers, intensivist legt uit waarom dat zo belangrijk is: "Je ziet maar enkele honderden patiënten per jaar en als je nou weet dat er 80.000 patiënten op de Intensive Cares worden behandeld en je kunt van computers leren van al die 80.000 patiënten, dat is een schat aan waardevolle informatie."

<em>Wereldprimeur</em> in <em>Op1</em>: Nederlandse Intensive Cares gaan op grote schaal samenwerken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 december terugkijken bij Gids.tv. Een wereldprimeur in Op1: Nederlandse Intensive Cares gaan op grote schaal samenwerken. Paul Elbers, intensivist legt uit waarom dat zo belangrijk is: "Je ziet maar enkele honderden patiënten per jaar en als je nou weet dat er 80.000 patiënten op de Intensive Cares worden behandeld en je kunt van computers leren van al die 80.000 patiënten, dat is een schat aan waardevolle informatie." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Wereldprimeur in Op1: Nederlandse Intensive Cares gaan op grote schaal samenwerken

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wereldprimeur in Op1: Nederlandse Intensive Cares gaan op grote schaal samenwerken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier