Fleur Agema (PVV) boos om zorgbeleid Kabinet: 'Laat ons het maar doen' (video)

Fleur Agema (PVV) boos om zorgbeleid Kabinet: 'Laat ons het maar doen' (video)

Fleur Agema is bepaald niet te spreken over het zorgbeleid van het Kabinet. Volgens de PVV’er moet er een einde komen aan het sluiten van locaties, intensive cares en spoedeisende hulpposten. "We komen eraan, we willen ook meedoen. Laat ons het maar doen als zij het niet oplossen", aldus Agema in Goedemorgen Nederland.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Fleur Agema (PVV) boos om <em>zorgbeleid</em> Kabinet: 'Laat ons het maar doen' (video) Fleur Agema is bepaald niet te spreken over het zorgbeleid van het Kabinet. Volgens de PVV’er moet er een einde komen aan het sluiten van locaties, intensive cares en spoedeisende hulpposten. "We komen eraan, we willen ook meedoen. Laat ons het maar doen als zij het niet oplossen", aldus Agema in Goedemorgen Nederland. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Video: gaat rechtse stemmer nu naar PVV, na ophef Forum voor Democratie? Bekijk deze video » Joost Eerdmans in Beau: ‘Ruimte voor klassieke partij op rechts met normale mensen’ Bekijk deze video »
TV :
Fleur Agema (PVV) boos om zorgbeleid Kabinet: 'Laat ons het maar doen' (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fleur Agema (PVV) boos om zorgbeleid Kabinet: 'Laat ons het maar doen' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier