Advocaat oorlogsheld Marco Kroon over aanhouding: ''Hij heeft trauma na verkrachting Afghanistan''

Advocaat oorlogsheld Marco Kroon over aanhouding: ''Hij heeft trauma na verkrachting Afghanistan''

Oorlogsheld Marco Kroon heeft een trauma opgelopen door de heftige gebeurtenissen op een geheime missie in Afghanistan in 2007.

Herbelevingsmoment
Zijn behandelend psycholoog stelt dat hij aan ptss lijdt nadat hij gevangen is genomen, gemarteld en verkracht. De kopstoot die hij tijdens carnaval aan een agent zou hebben gegeven was het resultaat van ‘een herbelevingsmoment’.

Bekijk hieronder de AD-video.

Advocaat oorlogsheld <em>Marco Kroon</em> over aanhouding: ''Hij heeft trauma na verkrachting Afghanistan'' Oorlogsheld Marco Kroon heeft een trauma opgelopen door de heftige gebeurtenissen op een geheime missie in Afghanistan in 2007. HerbelevingsmomentZijn behandelend psycholoog stelt dat hij aan ptss lijdt nadat hij gevangen is genomen, gemarteld en verkracht. De kopstoot die hij tijdens carnaval aan een agent zou hebben gegeven was het resultaat van ‘een herbelevingsmoment’. Bekijk hieronder de AD-video. Bekijk ook Jopie Parlevliet (Richard Groenendijk) zingt carnavalsnummer: Tebbie nou op je muil?! (video) Bekijk deze video » Aftrap carnavalsseizoen: "Thuis op de bank maar aan de drank!" (video) Bekijk deze video » Had oorlogsheld Marco Kroon tijdens aanhouding carnaval een herbeleving? (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Advocaat oorlogsheld Marco Kroon over aanhouding: ''Hij heeft trauma na verkrachting Afghanistan''Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Advocaat oorlogsheld Marco Kroon over aanhouding: ''Hij heeft trauma na verkrachting Afghanistan'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier