André Hazes en Dries Roelvink trainen samen: ''Net vader en zoon!'' (video)

André Hazes en Dries Roelvink trainen samen: ''Net vader en zoon!'' (video)

André Hazes en Dries Roelvink trainen regelmatig samen in de sportschool. André is helemaal fan van de zanger en geniet vooral van zijn Engelstalige liedjes.

Corona
''Dit is hoe ik Dries het liefste hoor!'' stelt André. Dries vertelt vervolgens dat hij tijdens corona ook veel meer dit soort liedjes kwijt kan. ''In de kroeg hoef ik hier niet mee aan te komen,'' zegt hij lachend. De twee zijn inmiddels goede vrienden.

Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard.

<em>André Hazes</em> en <em>Dries Roelvink</em> trainen samen: ''Net vader en zoon!'' (video) André Hazes en Dries Roelvink trainen regelmatig samen in de sportschool. André is helemaal fan van de zanger en geniet vooral van zijn Engelstalige liedjes. Corona''Dit is hoe ik Dries het liefste hoor!'' stelt André. Dries vertelt vervolgens dat hij tijdens corona ook veel meer dit soort liedjes kwijt kan. ''In de kroeg hoef ik hier niet mee aan te komen,'' zegt hij lachend. De twee zijn inmiddels goede vrienden. Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard. Bekijk ook Dries Roelvink: "Ik heb een positieve coronatestuitslag" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Dries Roelvink verrast met video door collega's uit de politiek (video) Bekijk deze video » Dries Roelvink trots: "Heb een kaart van Hugo de Jonge" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes en Dries Roelvink trainen samen: ''Net vader en zoon!'' (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes en Dries Roelvink trainen samen: ''Net vader en zoon!'' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier