Pikante plaatjes van twaalf BN'ers voor het goede doel (video)

Pikante plaatjes van twaalf BN'ers voor het goede doel (video)

Initiatiefnemer Sabien Zwaga heeft zelf, maar ook in haar omgeving, veel te maken gehad met kanker. Ze besloot een actie op te zetten waarbij ze BN'ers opriep om te poseren voor een kalender. Twaalf BN'ers zetten zich graag in voor het goede doel en verschijnen halfnaakt of strak in pak op de pikante kalender.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

<em>Pikante plaatjes</em> van twaalf BN'ers voor het goede doel (video) Initiatiefnemer Sabien Zwaga heeft zelf, maar ook in haar omgeving, veel te maken gehad met kanker. Ze besloot een actie op te zetten waarbij ze BN'ers opriep om te poseren voor een kalender. Twaalf BN'ers zetten zich graag in voor het goede doel en verschijnen halfnaakt of strak in pak op de pikante kalender. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Bijzonder! Castleden As The World Turns na jaren weer samen (video) Bekijk deze video » VI: René geniet van Dick Advocaat in ludieke commercial: "Goed ventje!" (video) Bekijk deze video » Bijzonder eerbetoon voor zieke Jan Boskamp in Veronica Inside (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Pikante plaatjes van twaalf BN'ers voor het goede doel (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pikante plaatjes van twaalf BN'ers voor het goede doel (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier