Ik vertrek met familie Mensing gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek met familie Mensing gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek met familie Mensing gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ik Vertrek volgt deze week het avontuur van de familie Mensing, die naar het Italiaanse Umbrië vertrekt om appartementen op te knappen en een glamping te bouwen. PizzaJean Paul (51) en Rosalie (33) zijn gek op Italië. Ze eten het liefst elke dag pizza of pasta, elk jaar is het land hun vaste vakantiebestemming; ze zijn dol op de Italiaanse atmosfeer en mentaliteit. Vervallen pandVol goede moed vertrekken ze met hun kinderen Aras (8) en Isabella (2) naar Umbrië. Daar hebben ze een vervallen pand met een flink stuk grond gekocht. GebrekenNog geen half uur na de sleuteloverdracht lopen ze al tegen de nodige gebreken aan: de gas- en elektriciteitsinstallaties zijn niet goed, het dak lekt en de pomp van het zwembad is kapot. FlexibelHet kost tienduizenden euro's om dit te repareren en dat geld hebben ze niet. Gelukkig zijn ze reuze flexibel, voor geen gat te vangen en optimistisch. Ik Vertrek: Aadje en Richard maken zich grote zorgen in Spanje (video) Bekijk deze video » Zien: Kijkers zien in Ik Vertek-duo Aadje en Richard nieuwe Meilandjes (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Ik Vertrek volgt deze week het avontuur van de familie Mensing, die naar het Italiaanse Umbrië vertrekt om appartementen op te knappen en een glamping te bouwen.

Pizza
Jean Paul (51) en Rosalie (33) zijn gek op Italië. Ze eten het liefst elke dag pizza of pasta, elk jaar is het land hun vaste vakantiebestemming; ze zijn dol op de Italiaanse atmosfeer en mentaliteit.

Vervallen pand
Vol goede moed vertrekken ze met hun kinderen Aras (8) en Isabella (2) naar Umbrië. Daar hebben ze een vervallen pand met een flink stuk grond gekocht.

Gebreken
Nog geen half uur na de sleuteloverdracht lopen ze al tegen de nodige gebreken aan: de gas- en elektriciteitsinstallaties zijn niet goed, het dak lekt en de pomp van het zwembad is kapot.

Flexibel
Het kost tienduizenden euro's om dit te repareren en dat geld hebben ze niet. Gelukkig zijn ze reuze flexibel, voor geen gat te vangen en optimistisch.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik Vertrek


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik vertrek met familie Mensing gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier