TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 4 december

TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 4 december

TERUGKIJKEN: <em>Persconferentie premier Mark Rutte</em> na ministerraad van 4 december Kijk in de video hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte, na de ministerraad van vrijdag 4 december, terug. Vandaag verschijnt premier Mark Rutte weer voor de camera’s met zijn wekelijkse persconferentie. Hierin vertelt de minister-president in het kort wat er bij de ministerraad van deze vrijdag is besproken. Bekijk ook Op1 gemist? Rob Jetten: ''Horeca, cultuur en evenementenbranche moeten meer perspectief krijgen'' Bekijk deze video » Wanneer worden nieuwe coronamaatregelen bekend?Iedereen wacht met smart op nieuws over de coronamaatregelen, het is de grote vraag wat er met de horeca gaat gebeuren de komende tijd en wat de regels zijn met Kerst. Waarschijnlijk maakt Rutte dit nieuws later pas bekend, maar zal de aanwezige pers wel proberen iets los te krijgen. Bij de ministerraad waren deze keer onder anderen Hugo de Jonge, Ferdinand Grapperhaus, Kajsa Ollongren, Arie Slob, Carola Schouten, Stef Blok en Sigrid Kaag aanwezig. In de video van NU.nl hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 4 december terugkijken. Op1 gemist? Premier Rutte als taalvernieuwer: tante Sjaan en ome Han Bekijk deze video » Linda de Mol onthult: Mark Rutte te gast in Linda's Wintermaand (video) Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 4 december

Kijk in de video hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte, na de ministerraad van vrijdag 4 december, terug.

Vandaag verschijnt premier Mark Rutte weer voor de camera’s met zijn wekelijkse persconferentie. Hierin vertelt de minister-president in het kort wat er bij de ministerraad van deze vrijdag is besproken.

Wanneer worden nieuwe coronamaatregelen bekend?
Iedereen wacht met smart op nieuws over de coronamaatregelen, het is de grote vraag wat er met de horeca gaat gebeuren de komende tijd en wat de regels zijn met Kerst. Waarschijnlijk maakt Rutte dit nieuws later pas bekend, maar zal de aanwezige pers wel proberen iets los te krijgen. Bij de ministerraad waren deze keer onder anderen Hugo de Jonge, Ferdinand Grapperhaus, Kajsa Ollongren, Arie Slob, Carola Schouten, Stef Blok en Sigrid Kaag aanwezig.

In de video van NU.nl hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 4 december terugkijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 4 december of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier