RTL Boulevard: Martien Meiland na hectische periode: "Ja ik ben moe"

RTL Boulevard: Martien Meiland na hectische periode: "Ja ik ben moe"

We hebben de familie veel op de buis gezien dit jaar. De Meilandjes gaan als een trein in showbizzland. Alles begon in Frankrijk met het chateau wat uitgroeide tot een toeristische trekpleister. Daarna heeft de familie ook niet stilgezeten en groeide ze uit tot echte BN'ers. Toch breekt dat leven ze nu wel op.

Wijnen en vakantie
Druk, druk, druk, zo is het leven van de Meilandjes wel te beschrijven. Nu als klap op de vuurpijl lanceren ze ook nog twee nieuwe soorten wijn. Want tijdens de feestdagen willen we natuurlijk wel: wijnen, wijnen, wijnen. Nu aan het einde van het jaar is het tijd voor de familie om even vakantie te nemen. Het breekt Martien op: "Ik moet niet zeuren, maar ja, ik ben moe."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Martien Meiland na <em>hectische</em> periode: &quot;Ja ik ben moe&quot; We hebben de familie veel op de buis gezien dit jaar. De Meilandjes gaan als een trein in showbizzland. Alles begon in Frankrijk met het chateau wat uitgroeide tot een toeristische trekpleister. Daarna heeft de familie ook niet stilgezeten en groeide ze uit tot echte BN'ers. Toch breekt dat leven ze nu wel op. Wijnen en vakantieDruk, druk, druk, zo is het leven van de Meilandjes wel te beschrijven. Nu als klap op de vuurpijl lanceren ze ook nog twee nieuwe soorten wijn. Want tijdens de feestdagen willen we natuurlijk wel: wijnen, wijnen, wijnen. Nu aan het einde van het jaar is het tijd voor de familie om even vakantie te nemen. Het breekt Martien op: "Ik moet niet zeuren, maar ja, ik ben moe." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Martien Meiland wint Loden Leeuw als meest irritante BN'er: "Meid, wat een eer!" (video) Bekijk deze video » Loden Leeuw 2020: dit is de meest irritante reclame van het jaar (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Martien Meiland na hectische periode: "Ja ik ben moe"Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Martien Meiland na hectische periode: "Ja ik ben moe" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier