Sint & Paul Pakken Uit! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sint & Paul Pakken Uit! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sint & Paul Pakken Uit! gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de sinterklaasshow Sint & Paul Pakken Uit! van Paul de Leeuw verrast hij samen met de Sint Nederlanders om ze een warme pakjesavond te bezorgen. CadeausHet is inmiddels traditie dat Sinterklaas en Paul de Leeuw samen pakjesavond vieren op 5 december. Ondanks dat Sint tijdens corona in de risicogroep valt, zal hij zoveel mogelijk cadeaus proberen uit te delen. BusDat doet hij dit jaar, vanwege corona, niet alleen vanuit de studio. Hij trekt ook het land door om mensen te verrassen. Ze stappen in hun bus om de mensen op te zoeken. Video: Sinterklaas en Paul de Leeuw gaan land door in Sint & Paul Pakken Uit! Bekijk deze video »
Uitzending :
Sint & Paul Pakken Uit! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de sinterklaasshow Sint & Paul Pakken Uit! van Paul de Leeuw verrast hij samen met de Sint Nederlanders om ze een warme pakjesavond te bezorgen.

Cadeaus
Het is inmiddels traditie dat Sinterklaas en Paul de Leeuw samen pakjesavond vieren op 5 december. Ondanks dat Sint tijdens corona in de risicogroep valt, zal hij zoveel mogelijk cadeaus proberen uit te delen.

Bus
Dat doet hij dit jaar, vanwege corona, niet alleen vanuit de studio. Hij trekt ook het land door om mensen te verrassen. Ze stappen in hun bus om de mensen op te zoeken.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sint & Paul Pakken Uit! gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier