Liefdes dilemma's in film Little Italy woensdag te zien bij Net5

Liefdes dilemma's in film Little Italy woensdag te zien bij Net5

<em>Liefdes dilemma's</em> in film <em>Little Italy</em> woensdag te zien bij <em>Net5</em> Nikki Angioli (Emma Roberts) en Leo Campo (Hayden Christensen) waren beste vrienden die opgroeiden in de wijk Little Italy in Toronto. Hun vaders hebben beiden een eigen pizzatent en zijn felle concurenten van elkaar... Overwint liefde alles?Als de liefde om de hoek komt kijken, begint het liefdes dilemma. Omdat de families felle concurrenten zijn met ieder een eigen pizzarestaurant kan een romance niet bestaan. Of toch wel? Als Nikki en Leo hun liefde voor elkaar een kans willen geven, moeten ze zich door deze oorlog worstelen. Bekijk de trailer van Little Italy hierboven. De romantische komedie Little Italy is vanavond, woensdag 9 december, om 20:30 uur te zien bij Net5. Je kunt deze romcom ook streamen via iTunes. Bekijk ook Zien: Jandino Asporaat als hilarische 'baby Judeska' Bekijk deze video » Op1: Jandino Asporaat over nieuwe film met Judeska: "Metafoor voor ons land" Bekijk deze video »
Film :
Liefdes dilemma's in film Little Italy woensdag te zien bij Net5

Nikki Angioli (Emma Roberts) en Leo Campo (Hayden Christensen) waren beste vrienden die opgroeiden in de wijk Little Italy in Toronto. Hun vaders hebben beiden een eigen pizzatent en zijn felle concurenten van elkaar...

Overwint liefde alles?
Als de liefde om de hoek komt kijken, begint het liefdes dilemma. Omdat de families felle concurrenten zijn met ieder een eigen pizzarestaurant kan een romance niet bestaan. Of toch wel? Als Nikki en Leo hun liefde voor elkaar een kans willen geven, moeten ze zich door deze oorlog worstelen.

Bekijk de trailer van Little Italy hierboven.

De romantische komedie Little Italy is vanavond, woensdag 9 december, om 20:30 uur te zien bij Net5. Je kunt deze romcom ook streamen via iTunes.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Liefdes dilemma's in film Little Italy woensdag te zien bij Net5 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV