Gerard Joling blikt terug: "Ja beetje gek, die camera in dat kruis!" (video)

Gerard Joling blikt terug: "Ja beetje gek, die camera in dat kruis!" (video)

Gisteravond tijdens 'Het Beste Van 50 Jaar Toppop' blikten Bekende Nederlanders terug op de muziek van de afgelopen vijftig jaar. Gerard Joling werd flink onder de loep genomen, met een van zijn optredens. Onder andere Samantha Steenwijk en Froukje de Both reageerden hier ook op. Samantha's moeder was toentertijd verliefd op Gerard Joling en Froukje de Both moet lachen om de regie van het optreden.

Bekijk de Instagramvideo van Gerard Joling hieronder.

<em>Gerard Joling</em> blikt terug: &quot;Ja beetje gek, die camera in dat kruis!&quot; (video) Gisteravond tijdens 'Het Beste Van 50 Jaar Toppop' blikten Bekende Nederlanders terug op de muziek van de afgelopen vijftig jaar. Gerard Joling werd flink onder de loep genomen, met een van zijn optredens. Onder andere Samantha Steenwijk en Froukje de Both reageerden hier ook op. Samantha's moeder was toentertijd verliefd op Gerard Joling en Froukje de Both moet lachen om de regie van het optreden. Bekijk de Instagramvideo van Gerard Joling hieronder. Bekijk ook Kerstboom optuigen bij Gerard Jolings moeder gaat fout (vlog #238) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling blikt terug: "Ja beetje gek, die camera in dat kruis!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier