Bekijk de preview van BOOS over strafbaar bedrijf: "Wetenschap is een mening"

Bekijk de preview van BOOS over strafbaar bedrijf: "Wetenschap is een mening"

Tim Hofman gaat deze week langs bij influencers die een bedrijf (Cannafuel) supporten die strafbare feiten pleje ontzettend veel zou afvallen binnen een korte tijd. Wanneer Hofman ze confronteert met het feit dat dit wetenschappelijk niet bewezen kan worden, is het antwoord: "Wetenschap hoeft niet altijd waar te zijn, dat is ook maar een mening."

Bekijk de Instagramvideo van Tim Hofman hieronder en bekijk de volledige aflevering hier.

Bekijk de preview van BOOS over <em>strafbaar bedrijf</em>: &quot;Wetenschap is een mening&quot; Tim Hofman gaat deze week langs bij influencers die een bedrijf (Cannafuel) supporten die strafbare feiten pleje ontzettend veel zou afvallen binnen een korte tijd. Wanneer Hofman ze confronteert met het feit dat dit wetenschappelijk niet bewezen kan worden, is het antwoord: "Wetenschap hoeft niet altijd waar te zijn, dat is ook maar een mening." Bekijk de Instagramvideo van Tim Hofman hieronder en bekijk de volledige aflevering hier. Bekijk ook Video: Tim Hofman zoekt klokkenluiders voor NPO3-programma Pak De Macht Bekijk deze video » gen. Ze verkopen namelijk een soort olie waarmee

gen. Ze verkopen namelijk een soort olie waarmee


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de preview van BOOS over strafbaar bedrijf: "Wetenschap is een mening" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier