Romantische comedy About Time vanavond te zien bij Eén: bekijk de trailer

Romantische comedy About Time vanavond te zien bij Eén: bekijk de trailer

Kijk hier waar je de film About Time kunt streamen.

In de film About Time ontdekt Tim Lake dat hij een hele bijzondere gave heeft, hij kan namelijk net als zijn vader door de tijd reizen. Het verleden kan niet worden veranderd, maar Tim krijgt op deze manier wel meer invloed op zijn toekomst. Hij besluit om zijn liefdesleven op deze manier een impuls te geven, als hij als een blok valt voor Mary. Maar het tijdreizen gaat niet helemaal goed, waardoor hij Mary niet meer kan ontmoeten. Dus moet Tim alles op alles zetten om haar alsnog voor zich te winnen… Onder anderen Domhnall Gleeson, Rachel McAdams en Bill Nighy zijn te zien in de film About Time.

About Time wordt zaterdag 12 december om 21.20 uur uitgezonden op de Vlaamse zender Eén. In de video hieronder kun je de trailer bekijken.

Romantische comedy <em>About Time</em> vanavond te zien bij Eén: bekijk de trailer Kijk hier waar je de film About Time kunt streamen. In de film About Time ontdekt Tim Lake dat hij een hele bijzondere gave heeft, hij kan namelijk net als zijn vader door de tijd reizen. Het verleden kan niet worden veranderd, maar Tim krijgt op deze manier wel meer invloed op zijn toekomst. Hij besluit om zijn liefdesleven op deze manier een impuls te geven, als hij als een blok valt voor Mary. Maar het tijdreizen gaat niet helemaal goed, waardoor hij Mary niet meer kan ontmoeten. Dus moet Tim alles op alles zetten om haar alsnog voor zich te winnen… Onder anderen Domhnall Gleeson, Rachel McAdams en Bill Nighy zijn te zien in de film About Time. About Time wordt zaterdag 12 december om 21.20 uur uitgezonden op de Vlaamse zender Eén. In de video hieronder kun je de trailer bekijken. Gerard Joling & Karin Bloemen nieuwe sterren in De Kater van 2020 Bekijk deze video » Comedyshow London Hughes: To Catch A D*ck 22 december bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Romantische comedy About Time vanavond te zien bij Eén: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Romantische comedy About Time vanavond te zien bij Eén: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV