Dominee Gremdaat over 'het nieuwe kerst vieren' bij Talkshow M

Dominee Gremdaat over 'het nieuwe kerst vieren' bij Talkshow M

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van maandag 14 december. Je kan ook de hele uitzending van 14 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Dominee Gremdaat gaat oplossingsgericht de lockdown in. Hij ziet de lockdown als een extra vakantie, maar leeft ook mee met de zieken en het verplegend personeel. "Alles gaat dicht, maar wij zelf blijven open!"

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dominee Gremdaat</em> over 'het nieuwe kerst vieren' bij Talkshow <em>M</em> Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van maandag 14 december. Je kan ook de hele uitzending van 14 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Dominee Gremdaat gaat oplossingsgericht de lockdown in. Hij ziet de lockdown als een extra vakantie, maar leeft ook mee met de zieken en het verplegend personeel. "Alles gaat dicht, maar wij zelf blijven open!" Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Dominee Gremdaat over 'het nieuwe kerst vieren' bij Talkshow M

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV