RUMAG-volgers boos om misplaatste grap over Lange Frans: "Niet chique"

RUMAG-volgers boos om misplaatste grap over Lange Frans: "Niet chique"

RUMAG heeft dinsdagmiddag een video gedeeld, waarin zij Lange Frans belachelijk maken. Veel volgers vinden de grap misplaatst en reageren onder de video.

Slechte grap
Mark Rutte's tekst tijdens zijn toespraak is aangepast. De premier zegt in de RUMAG-video: "Goedenavond, de harde waarheid is dat we te maken hebben met een onschuldige griep, en daarom maken wij er een mooie en warme Kerst van." RUMAG schrijft bij de video: "Wat Lange Frans Mark Rutte hoorde zeggen" en laat vervolgens een vervormde video met de aangepaste tekst zien van Mark Rutte in zijn Torentje. Veel volgers kunnen deze grap niet waarderen en reageren onder de video.

"Niet chique"
RUMAG wil volgens sommige volgers verdeeldheid zaaien en dat schiet bij hun in het verkeerde keelgat: "Frans is een wijs man, want dit is exact wat er aan de hand is. Het feit dat jullie weer iemand persoonlijk proberen te pakken zegt wederom compleet en enkel wat over jullie niveau en hoe jullie totaal niet meer serieus genomen dienen te worden." Een andere (ex)volger schrijft onder de video: "Voor mij einde van @rumag. Ontvolgen die idioten." En: "Klasse hadden jullie al lang niet meer, maar iemand die wél zijn onderzoek doet zo neerzetten is naast niet chique, bovenal erg misplaatst. Jullie zijn beter dan dit", is ook een reactie op hun Instagrampagina.

Bekijk hieronder de RUMAG-video waarin Lange Frans belachelijk wordt gemaakt.

RUMAG-volgers boos om misplaatste grap over <em>Lange Frans</em>: &quot;Niet chique&quot; RUMAG heeft dinsdagmiddag een video gedeeld, waarin zij Lange Frans belachelijk maken. Veel volgers vinden de grap misplaatst en reageren onder de video. Slechte grapMark Rutte's tekst tijdens zijn toespraak is aangepast. De premier zegt in de RUMAG-video: "Goedenavond, de harde waarheid is dat we te maken hebben met een onschuldige griep, en daarom maken wij er een mooie en warme Kerst van." RUMAG schrijft bij de video: "Wat Lange Frans Mark Rutte hoorde zeggen" en laat vervolgens een vervormde video met de aangepaste tekst zien van Mark Rutte in zijn Torentje. Veel volgers kunnen deze grap niet waarderen en reageren onder de video. "Niet chique"RUMAG wil volgens sommige volgers verdeeldheid zaaien en dat schiet bij hun in het verkeerde keelgat: "Frans is een wijs man, want dit is exact wat er aan de hand is. Het feit dat jullie weer iemand persoonlijk proberen te pakken zegt wederom compleet en enkel wat over jullie niveau en hoe jullie totaal niet meer serieus genomen dienen te worden." Een andere (ex)volger schrijft onder de video: "Voor mij einde van @rumag. Ontvolgen die idioten." En: "Klasse hadden jullie al lang niet meer, maar iemand die wél zijn onderzoek doet zo neerzetten is naast niet chique, bovenal erg misplaatst. Jullie zijn beter dan dit", is ook een reactie op hun Instagrampagina. Bekijk hieronder de RUMAG-video waarin Lange Frans belachelijk wordt gemaakt. Bekijk ook Video: Duitse minister valt hard van trap als bril beslaat door mondkapje Bekijk deze video » Immunoloog Carla Peeters over zinloze mondkapjes: "Schimmelgroei, vooral met nat weer" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RUMAG-volgers boos om misplaatste grap over Lange Frans: "Niet chique" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV