Docent tijdens Beau: "We willen het liefst voor de klas staan, maar klaar met wisselingen"

Docent tijdens Beau: "We willen het liefst voor de klas staan, maar klaar met wisselingen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 15 december. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 15 december terugkijken bij Gids.tv.

De scholen sluiten na vandaag (15 december). Leraren zijn met man echt macht bezig om thuisonderwijs te realiseren voor de leerlingen. Docent Thijs Roovers: "We willen het liefst voor de klas staan, maar we zijn klaar met die wisselingen." Hij benadrukt maar weer hoeveel werk de leraren vandaag verzet hebben om thuisonderwijs zo optimaal mogelijk te maken.

<em>Docent</em> tijdens <em>Beau</em>: &quot;We willen het liefst voor de klas staan, maar klaar met wisselingen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 15 december. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 15 december terugkijken bij Gids.tv. De scholen sluiten na vandaag (15 december). Leraren zijn met man echt macht bezig om thuisonderwijs te realiseren voor de leerlingen. Docent Thijs Roovers: "We willen het liefst voor de klas staan, maar we zijn klaar met die wisselingen." Hij benadrukt maar weer hoeveel werk de leraren vandaag verzet hebben om thuisonderwijs zo optimaal mogelijk te maken. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Docent tijdens Beau: "We willen het liefst voor de klas staan, maar klaar met wisselingen"

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docent tijdens Beau: "We willen het liefst voor de klas staan, maar klaar met wisselingen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier