Trailer: Nick & Simon in L.A. vanaf nu te zien op Prime Video

Trailer: Nick & Simon in L.A. vanaf nu te zien op Prime Video

NSG staat voor Nick, Simon & Garfunkel, wat tevens de naam is van het conceptalbum waar het duo aan werkte. Tijdens het maken van die plaat lieten ze zich inspireren door hun Amerikaanse voorbeelden. De docu is exclusief te zien bij Amazon Prime Video.

Trailer: <em>Nick &amp; Simon in L.A.</em> vanaf nu te zien op <em>Prime Video</em> NSG staat voor Nick, Simon & Garfunkel, wat tevens de naam is van het conceptalbum waar het duo aan werkte. Tijdens het maken van die plaat lieten ze zich inspireren door hun Amerikaanse voorbeelden. De docu is exclusief te zien bij Amazon Prime Video. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je Nick & Simon in L.A. kunt streamen. Bekijk ook Talkshow M gemist? Nick Schilder over zijn liefde voor schaken Bekijk deze video » Maandag in de 5 Uur Show: Nick & Simon en Lodewijk Asscher Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Nick & Simon in L.A. vanaf nu te zien op Prime Video

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je Nick & Simon in L.A. kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Nick & Simon in L.A. vanaf nu te zien op Prime Video of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier