Feestdagen heftig voor boa's: "300% toename van jeugdoverlast" (video)

Feestdagen heftig voor boa's: "300% toename van jeugdoverlast" (video)

Hoe dichter we bij de feestdagen komen, hoe groter de zorgen over hoe die precies gaan verlopen. Want hoe voorkom je dat er veel te grote groepen aan het kerstdiner zitten, en wat doe je met jongeren die vertier op straat gaan zoeken? Handhavers staat een lastige klus te wachten nu de jeugdoverlast in verschillende steden al gigantisch is toegenomen ten opzichte van 2019. De boa's in Hoofddorp vertellen wat er van hun verwacht wordt tijdens de feestdagen.

Bekijk de video van WNL hieronder.

Feestdagen heftig voor boa's: &quot;300% <em>toename van jeugdoverlast</em>&quot; (video) Hoe dichter we bij de feestdagen komen, hoe groter de zorgen over hoe die precies gaan verlopen. Want hoe voorkom je dat er veel te grote groepen aan het kerstdiner zitten, en wat doe je met jongeren die vertier op straat gaan zoeken? Handhavers staat een lastige klus te wachten nu de jeugdoverlast in verschillende steden al gigantisch is toegenomen ten opzichte van 2019. De boa's in Hoofddorp vertellen wat er van hun verwacht wordt tijdens de feestdagen. Bekijk de video van WNL hieronder. Bekijk ook Stiekem meer dan 3 personen uitnodigen tijdens Kerst? "Zeker wel!" (video) Bekijk deze video » Beau: Wouter de Winther beschuldigt Hugo de Jonge van paniekvoetbal Bekijk deze video »
Nieuws :
Feestdagen heftig voor boa's: "300% toename van jeugdoverlast" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Feestdagen heftig voor boa's: "300% toename van jeugdoverlast" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier