Kijk LIVE: presentatie van rapport over de kinderopvang-toeslagenaffaire

Kijk LIVE: presentatie van rapport over de kinderopvang-toeslagenaffaire

Kijk LIVE: presentatie van rapport over de <em>kinderopvang-toeslagenaffaire</em> Kijk in de NOS-video hierboven op donderdag 17 december vanaf ongeveer 13.00 uur naar de presentatie van het rapport over de kinderopvang-toeslagenaffaire. Donderdagmiddag wordt het rapport over de kinderopvang-toeslagenaffaire gepresenteerd. Er is een reconstructie gemaakt, en al worden er naar verwachting nog geen duidelijke conclusies gegeven, het belooft een kritisch rapport te worden. Bekijk ook Maya is slachtoffer van toeslagenaffaire: "Mijn gezin is uit huis gezet!" (video) Bekijk deze video » Veel ouders zijn slachtoffer van toeslagenaffaireDuizenden ouders zijn de afgelopen jaren slachtoffer geworden van de kindertoeslagenaffaire bij de belastingdienst. Er is een onderzoek ingesteld om te kijken wat er precies mis is gegaan bij de zoektocht naar fraude met de kinderopvangtoeslag. Veel ouders zijn slachtoffer geworden van de keiharde fraudeaanpak en te strenge regels van de Belastingdienst. Eerder werden verschillende politici, waaronder premier Mark Rutte, verhoord. In de livestream hierboven kun je de presentatie van het rapport over de kinderopvang-toeslagenaffaire bekijken. Zien: Het verhoor van minister Wopke Hoekstra over de toeslagenaffaire Bekijk deze video » Mark Rutte reageert na zijn verhoor: ''We zoeken dit tot de bodem uit'' (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: presentatie van rapport over de kinderopvang-toeslagenaffaire

Kijk in de NOS-video hierboven op donderdag 17 december vanaf ongeveer 13.00 uur naar de presentatie van het rapport over de kinderopvang-toeslagenaffaire.

Donderdagmiddag wordt het rapport over de kinderopvang-toeslagenaffaire gepresenteerd. Er is een reconstructie gemaakt, en al worden er naar verwachting nog geen duidelijke conclusies gegeven, het belooft een kritisch rapport te worden.

Veel ouders zijn slachtoffer van toeslagenaffaire
Duizenden ouders zijn de afgelopen jaren slachtoffer geworden van de kindertoeslagenaffaire bij de belastingdienst. Er is een onderzoek ingesteld om te kijken wat er precies mis is gegaan bij de zoektocht naar fraude met de kinderopvangtoeslag. Veel ouders zijn slachtoffer geworden van de keiharde fraudeaanpak en te strenge regels van de Belastingdienst. Eerder werden verschillende politici, waaronder premier Mark Rutte, verhoord.

In de livestream hierboven kun je de presentatie van het rapport over de kinderopvang-toeslagenaffaire bekijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: presentatie van rapport over de kinderopvang-toeslagenaffaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier