Beau: Hugo de Jonge zingt White Christmas voor schoonmoeder Jaïr Ferwerda

Beau: Hugo de Jonge zingt White Christmas voor schoonmoeder Jaïr Ferwerda

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 18 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag stond de laatste ministerraad van 2020 op het programma. Dus Jaïr Ferwerda bezocht voor Beau de politici in Den Haag om een en ander te bespreken.

Doet Hugo de Jonge mee aan The Voice Of Holland?
Ferwerda kwam ook Hugo de Jonge tegen en herinnerde hem aan het feit dat de minister had beloofd om speciaal voor Ferwerda’s schoonmoeder White Christmas te zingen. De Jonge neemt dit zeer serieus en zingt live het kerstliedje, met een zeer zware stem. Hij laat zelfs weten dat hij deelname aan The Voice Of Holland wel ziet zitten…

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Hugo de Jonge zingt <em>White Christmas</em> voor schoonmoeder Jaïr Ferwerda Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 18 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Vrijdag stond de laatste ministerraad van 2020 op het programma. Dus Jaïr Ferwerda bezocht voor Beau de politici in Den Haag om een en ander te bespreken. Bekijk ook Hugo de Jonge bij Beau over gefluit tijdens toespraak Rutte: "Geen aandacht aan besteden" (video) Bekijk deze video » Doet Hugo de Jonge mee aan The Voice Of Holland?Ferwerda kwam ook Hugo de Jonge tegen en herinnerde hem aan het feit dat de minister had beloofd om speciaal voor Ferwerda’s schoonmoeder White Christmas te zingen. De Jonge neemt dit zeer serieus en zingt live het kerstliedje, met een zeer zware stem. Hij laat zelfs weten dat hij deelname aan The Voice Of Holland wel ziet zitten… Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Hugo de Jonge zingt White Christmas voor schoonmoeder Jaïr Ferwerda


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau: Hugo de Jonge zingt White Christmas voor schoonmoeder Jaïr Ferwerda of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier