ZIEN: Youp van 't Hek zingt 'Wappie' over Haagse demonstranten in Even tot Hier

ZIEN: Youp van 't Hek zingt 'Wappie' over Haagse demonstranten in Even tot Hier

Hieronder zie je een fragment uit het programma Even tot Hier van zaterdag 19 december. Je kan deze uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Op bezoek bij Even tot Hier is deze week Youp van 't Hek. De cabaretier onthult dat hij "gewoon" de oudejaarsconference doet.

ZIEN: <em>Youp van 't Hek</em> zingt 'Wappie' over Haagse demonstranten in <em>Even tot Hier</em> Hieronder zie je een fragment uit het programma Even tot Hier van zaterdag 19 december. Je kan deze uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Op bezoek bij Even tot Hier is deze week Youp van 't Hek. De cabaretier onthult dat hij "gewoon" de oudejaarsconference doet. Daarnaast zingt Van 't Hek een nieuwe versie van Flappie, genaamd Wappie. De versie gaat in op de situatie van een fictieve demonstrant die dinsdag in Den Haag herrie maakte. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kan alle uitzendingen en de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
ZIEN: Youp van 't Hek zingt 'Wappie' over Haagse demonstranten in Even tot Hier

Daarnaast zingt Van 't Hek een nieuwe versie van Flappie, genaamd Wappie. De versie gaat in op de situatie van een fictieve demonstrant die dinsdag in Den Haag herrie maakte.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kan alle uitzendingen en de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV