De Zaak Van Je Leven: politie vertrouwt man niet die vrouw als vermist opgeeft

De Zaak Van Je Leven: politie vertrouwt man niet die vrouw als vermist opgeeft

In De Zaak Van Je Leven blikken rechercheurs terug op opzienbarende zaken. Zo wordt deze keer het verhaal verteld van een man die in 2018 naar het politiebureau kwam om zijn vrouw Julia als vermist op te geven. Maar de politie vertrouwt het niet vanwege zijn ‘holle, zielloze blik, heel depressief’.

Bekijk het fragment van De Zaak Van Je Leven hieronder.

De Zaak Van Je Leven is elke dinsdag rond 22.40 uur te zien bij NPO 2. Heb je De Zaak Van Je Leven gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Zaak Van Je Leven</em>: politie vertrouwt man niet die vrouw als vermist opgeeft In De Zaak Van Je Leven blikken rechercheurs terug op opzienbarende zaken. Zo wordt deze keer het verhaal verteld van een man die in 2018 naar het politiebureau kwam om zijn vrouw Julia als vermist op te geven. Maar de politie vertrouwt het niet vanwege zijn ‘holle, zielloze blik, heel depressief’. Bekijk het fragment van De Zaak Van Je Leven hieronder. De Zaak Van Je Leven is elke dinsdag rond 22.40 uur te zien bij NPO 2. Heb je De Zaak Van Je Leven gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. De zaak van je leven: vissers ontdekken lijk in foliepakket in de Biesbosch Bekijk deze video » De zaak van je leven: politie stuit op van Succinilcolina, "het perfecte moordwapen" Bekijk deze video »
TV :
De Zaak Van Je Leven: politie vertrouwt man niet die vrouw als vermist opgeeft


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Zaak Van Je Leven: politie vertrouwt man niet die vrouw als vermist opgeeft of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier