Toon Mentink (24) overleden: bekijk zijn optreden bij The Voice Of Holland

Toon Mentink (24) overleden: bekijk zijn optreden bij The Voice Of Holland

Toon Mentink is op 24-jarige leeftijd overleden. De zanger was meerdere malen op televisie te zien, onder meer in The Voice Of Holland. Zijn zus staat op Instagram uitgebreid stil bij het overlijden van Toon:

Toon Mentink won The Next Boy/Girl Band
Mentink won in 2016 het SBS 6-programma The Next Boy/Girl Band met de boyband 4U. Een jaar later deed hij mee aan The Voice Of Holland. Bij de Blind Auditions zong hij het nummer Catch And Release van Matt Simons, met zijn The Voice-coach Ali B schopte hij het tot de tiende aflevering. Ook zong toon bij de coverband Unite.

Bekijk in de video hieronder het eerste optreden van Toon Mentink bij The Voice Of Holland in 2017.

<em>Toon Mentink</em> (24) overleden: bekijk zijn optreden bij <em>The Voice Of Holland</em> Toon Mentink is op 24-jarige leeftijd overleden. De zanger was meerdere malen op televisie te zien, onder meer in The Voice Of Holland. Zijn zus staat op Instagram uitgebreid stil bij het overlijden van Toon: View this post on Instagram A post shared by Nadia Rosita Loïsa Mentink (@nadialoisa) Toon Mentink won The Next Boy/Girl BandMentink won in 2016 het SBS 6-programma The Next Boy/Girl Band met de boyband 4U. Een jaar later deed hij mee aan The Voice Of Holland. Bij de Blind Auditions zong hij het nummer Catch And Release van Matt Simons, met zijn The Voice-coach Ali B schopte hij het tot de tiende aflevering. Ook zong toon bij de coverband Unite. Bekijk in de video hieronder het eerste optreden van Toon Mentink bij The Voice Of Holland in 2017. The Voice gemist? Vier stoelen voor spetterend stemgeluid van Cécile Buteau (video) Bekijk deze video » The Voice gemist? Wilco de Roon zingt Als Ze Er Niet Is van De Dijk (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Toon Mentink (24) overleden: bekijk zijn optreden bij The Voice Of Holland

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV