Heel Holland Bakt: hilariteit als Janny en André de kerstboom versieren

Heel Holland Bakt: hilariteit als Janny en André de kerstboom versieren

Er zit een nieuw seizoen aan te komen van Heel Holland Bakt en André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven proberen de sfeer er alvast in te brengen. Ze tuigen de kerstboom op met de meest prachtige en soms eetbare versiering, maar dit gaat niet allemaal volgens plan…

Bekijk de beelden van Heel Holland Bakt in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is vanaf 27 december elke zondag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken op Gids.tv.

<em>Heel Holland Bakt</em>: hilariteit als Janny en André de kerstboom versieren Er zit een nieuw seizoen aan te komen van Heel Holland Bakt en André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven proberen de sfeer er alvast in te brengen. Ze tuigen de kerstboom op met de meest prachtige en soms eetbare versiering, maar dit gaat niet allemaal volgens plan… Bekijk de beelden van Heel Holland Bakt in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is vanaf 27 december elke zondag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken op Gids.tv. Eerste beelden Heel Holland Bakt: stress in de tent en plagerijtjes voor Janny Bekijk deze video » Video: Heel Holland Bakt-winnares Saar bakt 500 koekjes voor eenzame ouderen Bekijk deze video »
Heel Holland Bakt :
Heel Holland Bakt: hilariteit als Janny en André de kerstboom versieren

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV