Video: Karin Bloemen over Kater van 2020, op Comedy Central

Video: Karin Bloemen over Kater van 2020, op Comedy Central

Karin Bloemen is één van de comedians die op 1 januari op Comedy Central te zien is in Kater van 2020, waarin wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar. Leuk idee, maar wat is er met de Roast gebeurd? "Dit jaar valt er niets te roasten en we hebben allemaal een enorme kater van het afgelopen jaar", aldus de cabaretière.

'Nemen elkaar in de maling'
Ze vervolgt: "We spelen allemaal hoe we onze verjaardag hebben gevierd en ik speel een aantal scènes met collega's, waarin we elkaar op een leuke manier in de maling nemen." Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder.

Video: Karin Bloemen over <em>Kater van 2020</em>, op Comedy Central Karin Bloemen is één van de comedians die op 1 januari op Comedy Central te zien is in Kater van 2020, waarin wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar. Leuk idee, maar wat is er met de Roast gebeurd? "Dit jaar valt er niets te roasten en we hebben allemaal een enorme kater van het afgelopen jaar", aldus de cabaretière. 'Nemen elkaar in de maling'Ze vervolgt: "We spelen allemaal hoe we onze verjaardag hebben gevierd en ik speel een aantal scènes met collega's, waarin we elkaar op een leuke manier in de maling nemen." Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder. De Comedy Central Kater van 2020 is op Nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari 2021) om 20.00 uur te zien op Comedy Central. Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Bekijk ook Gerard Joling & Karin Bloemen nieuwe sterren in De Kater van 2020 Bekijk deze video »
TV :
Video: Karin Bloemen over Kater van 2020, op Comedy Central

De Comedy Central Kater van 2020 is op Nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari 2021) om 20.00 uur te zien op Comedy Central. Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV