Nasrdin Dchar - ADEM gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nasrdin Dchar - ADEM gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nasrdin Dchar - ADEM gemist? Bekijk hier de hele uitzending In zijn nieuwe voorstelling ADEM zoekt Nasrdin Dchar naar grip op de chaos van dit jaar. Is het een jaar om snel te vergeten of een jaar om nooit meer te vergeten? De in september geplande première ging uiteindelijk niet door en was alleen via een livestream te zien. Nu alsnog voor een groot publiek op NPO 2. Bizar jaarVanuit een leeg DeLaMar theater blikt Nasrdin op zijn eigen, persoonlijke manier, terug op een bizar jaar. Nasrdin is in deze voorstelling niet alleen Nasrdin. Hij is ook zijn vrouw Amy, zijn vader en moeder, zijn kinderen Malik en Dina en zijn vriend Mike. Moeiteloos schakelt hij tussen deze personen en zet hen allemaal even invoelbaar, met eigen mimiek en emotie neer. IntimiteitADEM is op een filmische wijze opgenomen, waardoor het meer is dan een registratie van een theatervoorstelling. Hierbij speelt Nasrdin direct met de camera om de intimiteit van de verhalen en de betrokkenheid van de kijker thuis zo krachtig mogelijk te maken. Tijd voor MAX gemist? Nasrdin Dchar over zijn voorstelling 'Adem' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In zijn nieuwe voorstelling ADEM zoekt Nasrdin Dchar naar grip op de chaos van dit jaar. Is het een jaar om snel te vergeten of een jaar om nooit meer te vergeten? De in september geplande première ging uiteindelijk niet door en was alleen via een livestream te zien. Nu alsnog voor een groot publiek op NPO 2.

Bizar jaar
Vanuit een leeg DeLaMar theater blikt Nasrdin op zijn eigen, persoonlijke manier, terug op een bizar jaar. Nasrdin is in deze voorstelling niet alleen Nasrdin. Hij is ook zijn vrouw Amy, zijn vader en moeder, zijn kinderen Malik en Dina en zijn vriend Mike. Moeiteloos schakelt hij tussen deze personen en zet hen allemaal even invoelbaar, met eigen mimiek en emotie neer.

Intimiteit
ADEM is op een filmische wijze opgenomen, waardoor het meer is dan een registratie van een theatervoorstelling. Hierbij speelt Nasrdin direct met de camera om de intimiteit van de verhalen en de betrokkenheid van de kijker thuis zo krachtig mogelijk te maken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV