VI Meestervoorspellers: ‘Epke Zonderland arts die tijd verdoet met vogelnestjes’

VI Meestervoorspellers: ‘Epke Zonderland arts die tijd verdoet met vogelnestjes’

Johan Derksen is in De VI Meestervoorspellers niet echt te spreken over de sport van turner Epke Zonderland. “Ik begrijp niet dat iemand die arts is, die ze heel hard nodig hebben in het ziekenhuis, dat hij zijn kostbare tijd verdoet in de ringen in een achterafzaaltje, en vogelnestjes zit te maken.

Bekijk het fragment van De VI Meestervoorspellers in de video hieronder.

De special De VI Meestervoorspellers is op zaterdag 2 januari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna De VI Meestervoorspellers terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>VI Meestervoorspellers</em>: ‘Epke Zonderland arts die tijd verdoet met vogelnestjes’ Johan Derksen is in De VI Meestervoorspellers niet echt te spreken over de sport van turner Epke Zonderland. “Ik begrijp niet dat iemand die arts is, die ze heel hard nodig hebben in het ziekenhuis, dat hij zijn kostbare tijd verdoet in de ringen in een achterafzaaltje, en vogelnestjes zit te maken. Bekijk het fragment van De VI Meestervoorspellers in de video hieronder. De special De VI Meestervoorspellers is op zaterdag 2 januari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna De VI Meestervoorspellers terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. VI Meestervoorspellers: Johan Derksen vindt Sylvie Meis ‘grootste gouddelver’ Bekijk deze video » Johan Derksen in VI Meestervoorspellers: ‘Rutte is nooit van wippenstein geweest’ Bekijk deze video »
TV :
VI Meestervoorspellers: ‘Epke Zonderland arts die tijd verdoet met vogelnestjes’


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op VI Meestervoorspellers: ‘Epke Zonderland arts die tijd verdoet met vogelnestjes’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV