Heftig: schietpartij in Albert Heijn Amsterdam leidt tot paniek (video)

Heftig: schietpartij in Albert Heijn Amsterdam leidt tot paniek (video)

Heftige beelden uit Amsterdam: daar blijkt zondag een man met een gaspistool in het wilde weg te hebben geschoten in de Albert Heijn op het Bijlmerplein. Doordat het uiteraard voor de meeste mensen niet duidelijk was dat er geen echte kogels in het pistool zaten leidde het incident tot nogal wat paniek.

Vluchten
Op beelden die zijn opgedoken is te zien hoe mensen de winkel uitvluchten na het horen van de knallen. De dader, die onherkenbaar gemaakt is, is nog niet aangehouden. Bekijk de video van AT5 hieronder.

Heftig: schietpartij in <em>Albert Heijn</em> Amsterdam leidt tot paniek (video) Heftige beelden uit Amsterdam: daar blijkt zondag een man met een gaspistool in het wilde weg te hebben geschoten in de Albert Heijn op het Bijlmerplein. Doordat het uiteraard voor de meeste mensen niet duidelijk was dat er geen echte kogels in het pistool zaten leidde het incident tot nogal wat paniek. VluchtenOp beelden die zijn opgedoken is te zien hoe mensen de winkel uitvluchten na het horen van de knallen. De dader, die onherkenbaar gemaakt is, is nog niet aangehouden. Bekijk de video van AT5 hieronder. Bekijk ook Bizarre beelden: Geert Wilders beschoten door man die pleit voor vrijheid van meningsuiting Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftig: schietpartij in Albert Heijn Amsterdam leidt tot paniek (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftig: schietpartij in Albert Heijn Amsterdam leidt tot paniek (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier