Arie Boomsma geeft tips in RTL Boulevard om je telefoonverslaving in te dammen

Arie Boomsma geeft tips in RTL Boulevard om je telefoonverslaving in te dammen

We hebben dat kleine schermpje uren per dag vast en swipen, liken en facetimen wat af. Misschien zijn we wel zo verbonden aan dat online zijn, dat het goed is om een tijdje offline te zijn. Linda Meiden heeft dat gegeven meegenomen het nieuwe jaar in. Daarom komen ze dit weekend met de campagne: IK GA OFFLINE. Arie Boomsma geeft ons tips om je telefoonverslaving in te dammen: "Ook al is het maar een dag, maar je voelt wel even wat het met je doet en hoeveel tijd je ineens hebt." Hij vertelt ook hoe hij dat zoal in het dagelijks leven doet: "Ik leg bij elke maaltijd mijn telefoon uit het zicht."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Arie Boomsma</em> geeft tips in <em>RTL Boulevard</em> om je telefoonverslaving in te dammen We hebben dat kleine schermpje uren per dag vast en swipen, liken en facetimen wat af. Misschien zijn we wel zo verbonden aan dat online zijn, dat het goed is om een tijdje offline te zijn. Linda Meiden heeft dat gegeven meegenomen het nieuwe jaar in. Daarom komen ze dit weekend met de campagne: IK GA OFFLINE. Arie Boomsma geeft ons tips om je telefoonverslaving in te dammen: "Ook al is het maar een dag, maar je voelt wel even wat het met je doet en hoeveel tijd je ineens hebt." Hij vertelt ook hoe hij dat zoal in het dagelijks leven doet: "Ik leg bij elke maaltijd mijn telefoon uit het zicht." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: Hoe sport je de coronakilo's er af zonder sportschool? Bekijk deze video » Video: Arie Boomsma legt uit wat Veganuary inhoudt Bekijk deze video »
TV :
Arie Boomsma geeft tips in RTL Boulevard om je telefoonverslaving in te dammen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Arie Boomsma geeft tips in RTL Boulevard om je telefoonverslaving in te dammen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier