Eerste beelden: Nikkie de Jager presenteert Make-Up Cup op NPO 3

Eerste beelden: Nikkie de Jager presenteert Make-Up Cup op NPO 3

De camera's van NPO Zapp volgen Nikkie de Jager tijdens de eerste opnamedag van haar gloednieuwe programma Make-Up Cup. Ze ziet voor het eerst het decor en ontmoet de kandidaten.

Tekst gaat door onder de video

Eerste beelden: Nikkie de Jager presenteert <em>Make-Up Cup</em> op NPO 3 De camera's van NPO Zapp volgen Nikkie de Jager tijdens de eerste opnamedag van haar gloednieuwe programma Make-Up Cup. Ze ziet voor het eerst het decor en ontmoet de kandidaten. Tekst gaat door onder de video Over het programmaWie wordt de nieuwe make-up artist van Nederland? In Make-Up Cup begeleidt Nikkie de Jager tien jonge talenten bij deze creatieve uitdaging. In zowel technische, als creatieve opdrachten krijgen zij de kans om hun gezicht om te toveren van blanco canvas tot adembenemend kunstwerk. Monica Geuze helpt Nikkie in de eerste aflevering de prachtige gezichten te jureren. Bekijk het fragment van Make-Up Cup hierboven. Make-Up Cup is vanaf 9 januari elke zaterdag om 18.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Make-Up Cup terugkijken op Gids.tv.
TV :
Eerste beelden: Nikkie de Jager presenteert Make-Up Cup op NPO 3

Over het programma
Wie wordt de nieuwe make-up artist van Nederland? In Make-Up Cup begeleidt Nikkie de Jager tien jonge talenten bij deze creatieve uitdaging. In zowel technische, als creatieve opdrachten krijgen zij de kans om hun gezicht om te toveren van blanco canvas tot adembenemend kunstwerk. Monica Geuze helpt Nikkie in de eerste aflevering de prachtige gezichten te jureren.

Bekijk het fragment van Make-Up Cup hierboven. Make-Up Cup is vanaf 9 januari elke zaterdag om 18.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Make-Up Cup terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden: Nikkie de Jager presenteert Make-Up Cup op NPO 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV