Thierry Baudet woest bij Op1: "Al die aantijgingen, waar heb je het over?"

Thierry Baudet woest bij Op1: "Al die aantijgingen, waar heb je het over?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op zondag 10 januari. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 10 januari terugkijken.

Het Forum voor Democratie stond tot voor kort nog op 19 zetels in de peilingen voor de Tweede Kamerverkiezingen van maart dit jaar. Daarvan zijn er nu nog maar 4 over. Partijkopstukken Thierry Baudet en Wybren van Haga zitten zondagavond aan tafel bij Op1.

<em>Thierry Baudet</em> woest bij <em>Op1</em>: &quot;Al die aantijgingen, waar heb je het over?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op zondag 10 januari. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 10 januari terugkijken. Het Forum voor Democratie stond tot voor kort nog op 19 zetels in de peilingen voor de Tweede Kamerverkiezingen van maart dit jaar. Daarvan zijn er nu nog maar 4 over. Partijkopstukken Thierry Baudet en Wybren van Haga zitten zondagavond aan tafel bij Op1. CoronaregelsBaudet denkt niet dat het zetelverlies in de peilingen komt door de leeglopende partij, waarvan steeds meer kopstukken weglopen: "Wij hebben door de coronaregels dingen die we graag hadden willen doen, niet kunnen doen." AntisemitismeMicrobioloog Rosanne Hertzberger zorgt voor wat reuring aan tafel door het onderwerp 'antisemitisme' op tafel te gooien. Hierdoor voelt Baudet zich aangevallen: "Al die aantijgingen, waar heeft u het over? Er zijn totaal geen bewijzen voor!" De tekst gaat door onder deze video's Thierry Baudet: "Freek Jansen heeft geen schuld, zou zo op nieuwe Forum-lijst mogen" (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Henk Otten: ‘Soap Forum Voor Democratie is strijd om miljoenen’ Bekijk deze video » NOS: Theo Hiddema wil toch geen lijstduwer zijn voor Forum voor Democratie (video) Bekijk deze video » Harm EdensHarm Edens vind het overigens niet het slechtste nieuws van de avond, zo stelt hij zelf. Baudet noemt dat op zijn beurt dan weer "democratie". Bekijk het hele gesprek met Thierry Baudet hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Thierry Baudet woest bij Op1: "Al die aantijgingen, waar heb je het over?"

Coronaregels
Baudet denkt niet dat het zetelverlies in de peilingen komt door de leeglopende partij, waarvan steeds meer kopstukken weglopen: "Wij hebben door de coronaregels dingen die we graag hadden willen doen, niet kunnen doen."

Antisemitisme
Microbioloog Rosanne Hertzberger zorgt voor wat reuring aan tafel door het onderwerp 'antisemitisme' op tafel te gooien. Hierdoor voelt Baudet zich aangevallen: "Al die aantijgingen, waar heeft u het over? Er zijn totaal geen bewijzen voor!"

De tekst gaat door onder deze video's

Harm Edens
Harm Edens vind het overigens niet het slechtste nieuws van de avond, zo stelt hij zelf. Baudet noemt dat op zijn beurt dan weer "democratie".

Bekijk het hele gesprek met Thierry Baudet hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV