Spoorloos over Iraanse zussen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos over Iraanse zussen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos over Iraanse zussen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Spoorloos het verhaal van twee Iraanse zussen die elkaar na bijna zestig jaar weer zien. KindertehuisDe zussen Sharifeh en Shahnaz, geboren in hetzelfde gezin in Iran, eindigden in hetzelfde kindertehuis, zonder dat ze van elkaar wisten dat ze zusjes waren. EuropaOnafhankelijk van elkaar ontvluchtten ze het moeilijke leven in Iran en beiden belandden in Europa: de een in Zweden, de ander in Nederland. DNA-databankNiets wees erop dat hun paden zich ooit nog zouden kruisen, totdat ze via een DNA-databank aan elkaar gelinkt werden. Dan roepen ze de hulp van Spoorloos in. RTL Boulevard: Familie van overleden Natascha Gieling radeloos (video) Bekijk deze video » Video: wat is er gebeurd met Jack Ma, de oprichter van AliExpress? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In deze aflevering van Spoorloos het verhaal van twee Iraanse zussen die elkaar na bijna zestig jaar weer zien.

Kindertehuis
De zussen Sharifeh en Shahnaz, geboren in hetzelfde gezin in Iran, eindigden in hetzelfde kindertehuis, zonder dat ze van elkaar wisten dat ze zusjes waren.

Europa
Onafhankelijk van elkaar ontvluchtten ze het moeilijke leven in Iran en beiden belandden in Europa: de een in Zweden, de ander in Nederland.

DNA-databank
Niets wees erop dat hun paden zich ooit nog zouden kruisen, totdat ze via een DNA-databank aan elkaar gelinkt werden. Dan roepen ze de hulp van Spoorloos in.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Spoorloos


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spoorloos over Iraanse zussen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier