Vier Handen Op Eén Buik met Trijntje Oosterhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vier Handen Op Eén Buik met Trijntje Oosterhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vier Handen Op Eén Buik met Trijntje Oosterhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Trijntje Oosterhuis over moederschap & Vier handen op één buik: "Wat is het soms zwaar" Bekijk deze video » Trijntje Oosterhuis in Vier Handen Op Eén Buik: ‘Placenta rauw kauwen?!’ Bekijk deze video » Deze week helpt Trijntje Oosterhuis de negentienjarige Cicillia die zwanger is van haar eerste kindje. ControleCicillia staat op het punt om haar leven totaal te veranderen. Samen met haar verloofde Samuel is ze gepland zwanger. Cicillia is iemand die graag zelf de controle in handen heeft, dus bereidt de negentienjarige alles tot in de puntjes voor: van poepschema's tot slaapritmes. VeganistischOveral is al over nagedacht. Niet alleen voor de baby is er een uitgestippeld plan, maar voor het hele gezin gaan er veranderingen plaatsvinden: zodra de kleine er is, wordt het gezin veganistisch. Hoe? Dat weten ze nog niet precies. Samen met niemand minder dan Trijntje Oosterhuis duikt Cicillia de wereld van het veganisme in. Vier handen op één buik: Jaimie Vaes helpt zwangere Jasmijn en ex-vriend Majid Bekijk deze video » Jasmijn ongepland zwanger van ex in Vier Handen Op Eén Buik: ‘Was een mooi nachie’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Deze week helpt Trijntje Oosterhuis de negentienjarige Cicillia die zwanger is van haar eerste kindje.

Controle
Cicillia staat op het punt om haar leven totaal te veranderen. Samen met haar verloofde Samuel is ze gepland zwanger. Cicillia is iemand die graag zelf de controle in handen heeft, dus bereidt de negentienjarige alles tot in de puntjes voor: van poepschema's tot slaapritmes.

Veganistisch
Overal is al over nagedacht. Niet alleen voor de baby is er een uitgestippeld plan, maar voor het hele gezin gaan er veranderingen plaatsvinden: zodra de kleine er is, wordt het gezin veganistisch. Hoe? Dat weten ze nog niet precies. Samen met niemand minder dan Trijntje Oosterhuis duikt Cicillia de wereld van het veganisme in.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vier handen op één buik


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vier Handen Op Eén Buik met Trijntje Oosterhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier