Talkshow M: Ernst Kuipers over eerder vaccineren zorgpersoneel: "Zou het morgen weer doen"

Talkshow M: Ernst Kuipers over eerder vaccineren zorgpersoneel: "Zou het morgen weer doen"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 12 januari. Je kan ook de hele uitzending van 12 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Talkshow <em>M</em>: Ernst Kuipers over eerder vaccineren <em>zorgpersoneel</em>: &quot;Zou het morgen weer doen&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 12 januari. Je kan ook de hele uitzending van 12 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Er ontstaan steeds meer schrijnende verhalen van mensen die het niet meer zien zitten. Nu is ervoor gekozen om zorgpersoneel eerst te vaccineren in plaats van ouderen in verpleeghuizen. Heeft Ernst Kuipers nou pijn in zijn buik van die keuze? Nee, Ernst Kuipers reageert: "Absoluut geen pijn in mijn buik daarvan. Dat zorgpersoneel heb je nodig voor het overeind houden van cruciale capaciteit. Zou het morgen weer doen." Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: Ernst Kuipers over eerder vaccineren zorgpersoneel: "Zou het morgen weer doen"

Er ontstaan steeds meer schrijnende verhalen van mensen die het niet meer zien zitten. Nu is ervoor gekozen om zorgpersoneel eerst te vaccineren in plaats van ouderen in verpleeghuizen. Heeft Ernst Kuipers nou pijn in zijn buik van die keuze? Nee, Ernst Kuipers reageert: "Absoluut geen pijn in mijn buik daarvan. Dat zorgpersoneel heb je nodig voor het overeind houden van cruciale capaciteit. Zou het morgen weer doen."

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Ernst Kuipers over eerder vaccineren zorgpersoneel: "Zou het morgen weer doen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier