Özcan Akyol bij Jinek over avondklok: "Zal niet effectief zijn"

Özcan Akyol bij Jinek over avondklok: "Zal niet effectief zijn"

De avondklok, vorig jaar nog afgeschoten vanwege te veel weerstand, ligt nu toch wederom op tafel bij het kabinet. Is het een reële optie? Özcan Akyol ziet het niet zitten: "Ik denk dat het niet effectief gaat zijn. Ze hebben wel heel veel moeite om burgers mee te krijgen."

'Vingers niet aan branden'
Hij vervolgt: "Burgemeesters, politievakbonden en boa's zeggen dat ze eigenlijk hun vingers er niet aan willen branden. Dan wordt het wel heel moeilijk om iedereen mee te krijgen. Ik geloof wel in het middel maar niet in de uitvoering."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 12 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 12 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Özcan Akyol</em> bij Jinek over avondklok: &quot;Zal niet effectief zijn&quot; De avondklok, vorig jaar nog afgeschoten vanwege te veel weerstand, ligt nu toch wederom op tafel bij het kabinet. Is het een reële optie? Özcan Akyol ziet het niet zitten: "Ik denk dat het niet effectief gaat zijn. Ze hebben wel heel veel moeite om burgers mee te krijgen." 'Vingers niet aan branden'Hij vervolgt: "Burgemeesters, politievakbonden en boa's zeggen dat ze eigenlijk hun vingers er niet aan willen branden. Dan wordt het wel heel moeilijk om iedereen mee te krijgen. Ik geloof wel in het middel maar niet in de uitvoering." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 12 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 12 januari terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Özcan Akyol bij Jinek over avondklok: "Zal niet effectief zijn"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Özcan Akyol bij Jinek over avondklok: "Zal niet effectief zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier