The Voice: Waylon en Ali B met elkaar op de vuist in toilet?

The Voice: Waylon en Ali B met elkaar op de vuist in toilet?

UPDATE: bekijk de beelden van de ruzie tussen Waylon en Ali B bij The Voice of Holland.

Het zou wederom hommeles zijn geweest achter de schermen bij The Voice of Holland. Met de hoog oplopende ruzie tussen Lil' Kleine en Anouk en de sneer van diezelfde zangeres naar Jan Smit nog vers in het geheugen is het nu de beurt aan Ali B en Waylon. De twee zouden elkaar letterlijk in de haren gevlogen zijn, vertelt Albert Verlinde: "Er is echt geknokt tussen de twee, waarna ze uit elkaar zijn gehaald."

Herentoilet
De twee kregen ruzie over een kandidaat. "In de pauze kwam Waylon Ali tegen op het toilet waarbij die laatste helemaal flipte. Hij kwam heel dicht bij de zanger staan waarna die tegen Ali zei: ik ruik je slechte adem." De rapper kon daar niet om lachen waarna ze in het herentoilet met elkaar op de vuist zijn gegaan. Bekijk het hele verhaal hieronder, in het fragment van Shownieuws.

<em>The Voice</em>: Waylon en Ali B met elkaar op de vuist in toilet? UPDATE: bekijk de beelden van de ruzie tussen Waylon en Ali B bij The Voice of Holland. Het zou wederom hommeles zijn geweest achter de schermen bij The Voice of Holland. Met de hoog oplopende ruzie tussen Lil' Kleine en Anouk en de sneer van diezelfde zangeres naar Jan Smit nog vers in het geheugen is het nu de beurt aan Ali B en Waylon. De twee zouden elkaar letterlijk in de haren gevlogen zijn, vertelt Albert Verlinde: "Er is echt geknokt tussen de twee, waarna ze uit elkaar zijn gehaald." HerentoiletDe twee kregen ruzie over een kandidaat. "In de pauze kwam Waylon Ali tegen op het toilet waarbij die laatste helemaal flipte. Hij kwam heel dicht bij de zanger staan waarna die tegen Ali zei: ik ruik je slechte adem." De rapper kon daar niet om lachen waarna ze in het herentoilet met elkaar op de vuist zijn gegaan. Bekijk het hele verhaal hieronder, in het fragment van Shownieuws. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt ook de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Voice-clash Anouk en Jan Smit in remix door Nigel Sean, 'Hou je B## Jan' Bekijk deze video » Anouk pakt Ali B aan in The Voice: "Je moet wel kunnen incasseren" (video) Bekijk deze video »
TV :
The Voice: Waylon en Ali B met elkaar op de vuist in toilet?

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt ook de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Voice: Waylon en Ali B met elkaar op de vuist in toilet? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV