Op1 gemist? Wouke van Scherrenburg praat over 'De strijd om het Binnenhof'

Op1 gemist? Wouke van Scherrenburg praat over 'De strijd om het Binnenhof'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Wouke van Scherrenburg</em> praat over 'De strijd om het Binnenhof' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Oud-politiek journalist Wouke van Scherrenburg dook voor de serie 'De strijd om het Binnenhof' in de geschiedenis van politiek Nederland. Scherrenburg zegt bij Op1 verbaasd te zijn over de enorme wreedheid en de snoeiharde strijd om de politieke macht binnen Nederland. Ook de rol van de Oranjes trof Wouke van Scherrenburg. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. De strijd om het Binnenhof is elke vrijdag rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De strijd om het Binnenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Wouke van Scherrenburg praat over 'De strijd om het Binnenhof'

Oud-politiek journalist Wouke van Scherrenburg dook voor de serie 'De strijd om het Binnenhof' in de geschiedenis van politiek Nederland. Scherrenburg zegt bij Op1 verbaasd te zijn over de enorme wreedheid en de snoeiharde strijd om de politieke macht binnen Nederland. Ook de rol van de Oranjes trof Wouke van Scherrenburg.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven.

De strijd om het Binnenhof is elke vrijdag rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De strijd om het Binnenhof terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Wouke van Scherrenburg praat over 'De strijd om het Binnenhof' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier