LuckyTV: Jaap van Dissel luid toegejuicht bij binnenkomst Tweede Kamer

LuckyTV: Jaap van Dissel luid toegejuicht bij binnenkomst Tweede Kamer

Het was een keer wat anders voor Jaap van Dissel, de grote baas van het RIVM: bij de wekelijkse briefing van de Tweede Kamer op woensdag 13 januari werd hij voor de eerste keer luid toegejuicht door een uitzinnig publiek.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Jaap van Dissel luid toegejuicht bij binnenkomst Tweede Kamer Het was een keer wat anders voor Jaap van Dissel, de grote baas van het RIVM: bij de wekelijkse briefing van de Tweede Kamer op woensdag 13 januari werd hij voor de eerste keer luid toegejuicht door een uitzinnig publiek. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. Indrukwekkende opkomstWanneer Van Dissel de ruimte betreedt waar de Kamerleden al op hem zitten te wachten, is zijn opkomst ronduit indrukwekkend te noemen. Ondersteund door epische muziek, die doet denken aan de tijd van de Sovjet-Unie, loopt Van Dissel naar zijn plaats om zich voor te bereiden op de briefing. Op de achtergrond horen we luid applaus en gejuich. Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Sanna Elkadiri toch niet als eerste gevaccineerd: ‘Ben schaamteloos genaaid!’ Bekijk deze video » LuckyTV spreekt met lockdown-demonstranten: "Heb je stront aan je schoenen?" Bekijk deze video » LuckyTV: burgemeester IJmuiden zwicht voor demonstranten, lockdown opgeheven Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: Jaap van Dissel luid toegejuicht bij binnenkomst Tweede Kamer

Indrukwekkende opkomst
Wanneer Van Dissel de ruimte betreedt waar de Kamerleden al op hem zitten te wachten, is zijn opkomst ronduit indrukwekkend te noemen. Ondersteund door epische muziek, die doet denken aan de tijd van de Sovjet-Unie, loopt Van Dissel naar zijn plaats om zich voor te bereiden op de briefing. Op de achtergrond horen we luid applaus en gejuich.

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Jaap van Dissel luid toegejuicht bij binnenkomst Tweede Kamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier