Jinek: Jean-Luc Murk waarschuwt voor ‘enorme problemen’ door Britse variant coronavirus

Jinek: Jean-Luc Murk waarschuwt voor ‘enorme problemen’ door Britse variant coronavirus

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 13 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 13 januari terugkijken bij Gids.tv.

Arts-microbioloog Jean-Luc Murk luidt bij Jinek de noodklok, vanwege de zeer besmettelijke Britse variant van het coronavirus. Het is mogelijk dat het schrikbeeld van overvolle ziekenhuizen in Londen ook in Nederland de realiteit wordt. “Als we nu niet oppassen en de Britse variant komt op, dan komen we enorm in de problemen.”

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Jean-Luc Murk waarschuwt voor ‘enorme problemen’ door Britse variant coronavirus Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 13 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 13 januari terugkijken bij Gids.tv. Arts-microbioloog Jean-Luc Murk luidt bij Jinek de noodklok, vanwege de zeer besmettelijke Britse variant van het coronavirus. Het is mogelijk dat het schrikbeeld van overvolle ziekenhuizen in Londen ook in Nederland de realiteit wordt. “Als we nu niet oppassen en de Britse variant komt op, dan komen we enorm in de problemen.” Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Jean-Luc Murk waarschuwt voor ‘enorme problemen’ door Britse variant coronavirusPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Jean-Luc Murk waarschuwt voor ‘enorme problemen’ door Britse variant coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier