Zien: Lodewijk Asscher vertelt waarom hij zich terugtrekt als lijsttrekker PvdA

Zien: Lodewijk Asscher vertelt waarom hij zich terugtrekt als lijsttrekker PvdA

Bekijk hier het verhoor van Lodewijk Asscher over de toeslagenaffaire.

Lodewijk Asscher heeft besloten om zich terug te trekken als lijsttrekker van de PvdA. Aanleiding hiervan is zijn beruchte rol bij de toeslagenaffaire.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Lodewijk Asscher</em> vertelt waarom hij zich terugtrekt als lijsttrekker PvdA Bekijk hier het verhoor van Lodewijk Asscher over de toeslagenaffaire. Lodewijk Asscher heeft besloten om zich terug te trekken als lijsttrekker van de PvdA. Aanleiding hiervan is zijn beruchte rol bij de toeslagenaffaire. Lees verder onder de video. Lodewijk Asscher wil sterker PvdAAsscher vertelt in een video meer over wat hij heeft gedaan tijdens deze affaire, en accepteert de teleurstelling over wat hij wel en niet heeft bereikt. Hij hoopt dat bij de verkiezingen een sterkere PvdA wordt gekozen. “Maar ik stel vast dat de discussie over mijn rol op dit moment het niet mogelijk maakt om daarvoor te zorgen.” Bekijk in de video hierboven het verhaal van Lodewijk Asscher waarom hij zich terugtrekt als lijsttrekker van de PvdA. Talkshow M gemist? Lodewijk Asscher verwijt zichzelf de toeslagenaffaire (video) Bekijk deze video » Op1: Peter R. de Vries clasht met Felix Rottenberg over Lodewijk Asscher Bekijk deze video »

Lodewijk Asscher wil sterker PvdA
Asscher vertelt in een video meer over wat hij heeft gedaan tijdens deze affaire, en accepteert de teleurstelling over wat hij wel en niet heeft bereikt. Hij hoopt dat bij de verkiezingen een sterkere PvdA wordt gekozen. “Maar ik stel vast dat de discussie over mijn rol op dit moment het niet mogelijk maakt om daarvoor te zorgen.”

Bekijk in de video hierboven het verhaal van Lodewijk Asscher waarom hij zich terugtrekt als lijsttrekker van de PvdA.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lodewijk Asscher vertelt waarom hij zich terugtrekt als lijsttrekker PvdA of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier