Zien: deze kandidaat van Big Brother geeft op en wil naar huis

Zien: deze kandidaat van Big Brother geeft op en wil naar huis

Theo kreeg eerder van Big Brother een officiële waarschuwing. Hij zou zich niet netjes gedragen hebben, schold de andere bewoners uit en gaf een zeer ongepaste lapdance. Nu maakt hij een beslissing.

Tekst gaat verder onder de video

Zien: deze kandidaat van <em>Big Brother</em> geeft op en wil naar huis Theo kreeg eerder van Big Brother een officiële waarschuwing. Hij zou zich niet netjes gedragen hebben, schold de andere bewoners uit en gaf een zeer ongepaste lapdance. Nu maakt hij een beslissing. Tekst gaat verder onder de video Zie het nut er niet van inIn de video is te zien hoe Theo met zijn medebewoners praat over het voorval. Na de officiële waarschuwing van Big Brother ging bij hem de knop om. Hij vertelt dat hij niet gelukkig is in dit huis en dat hij het nut er niet van inziet om te blijven. Hij heeft er twee dagen intensief over nagedacht en heeft besloten dat hij naar huis wil. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Big Brother: Thomas vertelt in tranen dat hij op Jill stemt om 'dom complex' Bekijk deze video »

Zie het nut er niet van in
In de video is te zien hoe Theo met zijn medebewoners praat over het voorval. Na de officiële waarschuwing van Big Brother ging bij hem de knop om. Hij vertelt dat hij niet gelukkig is in dit huis en dat hij het nut er niet van inziet om te blijven. Hij heeft er twee dagen intensief over nagedacht en heeft besloten dat hij naar huis wil.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: deze kandidaat van Big Brother geeft op en wil naar huis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier