De TV Kantine: ''Zeg maar Najib Amhalia'' (video)

De TV Kantine: ''Zeg maar Najib Amhalia'' (video)

Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is van start gegaan met de koninklijke familie. Na wat speculaties blijkt Najib Amhali in de rol te kruipen van Amalia.

Amhalia
Najib maakt zijn entree in een lichtblauwe jurk en met een blonde pruik. ''Zeg maar: Najib Amhalia,'' zegt hij statig. ''Zij is zo grappig,'' reageert Elise schaap in de rol van Máxima. Ook LuckyTV komt nog even aan de orde.

<em>De TV Kantine</em>: ''Zeg maar Najib Amhalia'' (video) Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is van start gegaan met de koninklijke familie. Na wat speculaties blijkt Najib Amhali in de rol te kruipen van Amalia. AmhaliaNajib maakt zijn entree in een lichtblauwe jurk en met een blonde pruik. ''Zeg maar: Najib Amhalia,'' zegt hij statig. ''Zij is zo grappig,'' reageert Elise schaap in de rol van Máxima. Ook LuckyTV komt nog even aan de orde. De TV Kantine is vanaf donderdag 14 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
De TV Kantine: ''Zeg maar Najib Amhalia'' (video)

De TV Kantine is vanaf donderdag 14 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De TV Kantine: ''Zeg maar Najib Amhalia'' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier