Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Wopke Hoekstra bij Op1: "Onvermijdelijke stap, maar we moeten door met bestrijden van corona" Bekijk deze video » Op1 gemist? Janet Ramesar is een gedupeerde van de toeslagenaffaire Bekijk deze video » Op1 gemist? Felle presentator Paul de Leeuw: "Dat is gewoon treiteren!" Bekijk deze video » Op1 gemist? Wopke Hoekstra: "Ik blijf lijsttrekker van het CDA" Bekijk deze video » Diederik Gommers bij Op1: "We kunnen een derde golf verwachten" Bekijk deze video » Op1: nieuwe voorstelling Brigitte Kaandorp zaterdag te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Onderwerpen van deze uitzending Wopke Hoekstra en Gert-Jan Segers over de sfeer in Den HaagRond half twee vanmiddag was het zover: het kabinet viel en minister Wiebes trad per direct af. Vanavond bij Op1 demissionair minister van Financiën Wopke Hoekstra en fractievoorzitter van de ChristenUnie Gert-Jan Segers over het aftreden middenin de crisis. Hoe nu verder? Xander van der Wulp en Marleen de Rooy over de val van het kabinetHet kabinet is vandaag afgetreden en gaat demissionair verder, maar doet dat zonder Eric Wiebes die heeft besloten om helemaal te stoppen. Vanavond bij Op1 schuiven politiek verslaggevers Xander van der Wulp en Marleen de Rooy aan om te praten over de val van kabinet Rutte III. Diederik Gommers over de situatie op de IC’sDe tweede lockdown is deze week door het kabinet verlengd, mede omdat zij zich grote zorgen maken om de Britse variant van het coronavirus. Vanavond bij Op1 voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care Diederik Gommers over de situatie op de IC’s en hoe we ervoor zorgen dat de Britse mutatie zich niet verder verspreidt. En hoe ontspant hij tussen alle hectiek door? Brigitte Kaandorp over haar show ‘Eh…’ en haar nieuwe plannenToen de coronacrisis losbrak, zat Brigitte Kaandorp nog midden in de tournee van haar voorstelling ‘Eh…’. De grote zalen moesten nog komen, ze had negen keer Carré uitverkocht. Nu ziet ze dat er niet meer van komen en wordt haar show morgen op SBS 6 uitgezonden. Vanavond bij Op1 vertelt Brigitte over het afgelopen jaar en de nieuwe plannen die ze heeft met Jenny Arean. Gedupeerde Janet Ramesar over het aftreden van het kabinet vanwege de toeslagenaffaireEén van de gedupeerden van de toeslagenaffaire, Janet Ramesar deed afgelopen dinsdag nog een oproep aan het kabinet: “Vertrek en kom nooit meer terug.” Aan het eerste deel van die oproep heeft het kabinet nu gehoor gegeven. Vanavond schuift ze aan bij Op1 om te vertellen of ze vertrouwen heeft in een goede afloop.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Onderwerpen van deze uitzending

Wopke Hoekstra en Gert-Jan Segers over de sfeer in Den Haag
Rond half twee vanmiddag was het zover: het kabinet viel en minister Wiebes trad per direct af. Vanavond bij Op1 demissionair minister van Financiën Wopke Hoekstra en fractievoorzitter van de ChristenUnie Gert-Jan Segers over het aftreden middenin de crisis. Hoe nu verder?

Xander van der Wulp en Marleen de Rooy over de val van het kabinet
Het kabinet is vandaag afgetreden en gaat demissionair verder, maar doet dat zonder Eric Wiebes die heeft besloten om helemaal te stoppen. Vanavond bij Op1 schuiven politiek verslaggevers Xander van der Wulp en Marleen de Rooy aan om te praten over de val van kabinet Rutte III.

Diederik Gommers over de situatie op de IC’s
De tweede lockdown is deze week door het kabinet verlengd, mede omdat zij zich grote zorgen maken om de Britse variant van het coronavirus. Vanavond bij Op1 voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care Diederik Gommers over de situatie op de IC’s en hoe we ervoor zorgen dat de Britse mutatie zich niet verder verspreidt. En hoe ontspant hij tussen alle hectiek door?

Brigitte Kaandorp over haar show ‘Eh…’ en haar nieuwe plannen
Toen de coronacrisis losbrak, zat Brigitte Kaandorp nog midden in de tournee van haar voorstelling ‘Eh…’. De grote zalen moesten nog komen, ze had negen keer Carré uitverkocht. Nu ziet ze dat er niet meer van komen en wordt haar show morgen op SBS 6 uitgezonden. Vanavond bij Op1 vertelt Brigitte over het afgelopen jaar en de nieuwe plannen die ze heeft met Jenny Arean.

Gedupeerde Janet Ramesar over het aftreden van het kabinet vanwege de toeslagenaffaire
Eén van de gedupeerden van de toeslagenaffaire, Janet Ramesar deed afgelopen dinsdag nog een oproep aan het kabinet: “Vertrek en kom nooit meer terug.” Aan het eerste deel van die oproep heeft het kabinet nu gehoor gegeven. Vanavond schuift ze aan bij Op1 om te vertellen of ze vertrouwen heeft in een goede afloop.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier