Video: Famke Louise krijgt boete voor overtreden coronaregels

Video: Famke Louise krijgt boete voor overtreden coronaregels

Famke Louise, bekend vanwege haar respect voor het coronavirus, hield zich donderdagavond niet goed aan de coronaregels tijdens het opnemen van een videoclip. Daarvoor heeft ze, samen 66 anderen, een boete gekregen. "De politie kreeg meldingen van de samenkomst en dacht dat het een festiviteit was. Het bleek echter te gaan om de opnames van een videoclip waarbij mensen de regels niet goed in acht namen", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr.

Reactie Louise
Wat vindt de rapster zelf van de ophef? Die reageert daar vooralsnog niet op maar gaat op sociale media wel gewoon door met het posten van video's, waaronder beelden van de gisteren opgenomen videoclip. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland en de beelden uit de videoclip hieronder.

Video: <em>Famke Louise</em> krijgt boete voor overtreden coronaregels Famke Louise, bekend vanwege haar respect voor het coronavirus, hield zich donderdagavond niet goed aan de coronaregels tijdens het opnemen van een videoclip. Daarvoor heeft ze, samen 66 anderen, een boete gekregen. "De politie kreeg meldingen van de samenkomst en dacht dat het een festiviteit was. Het bleek echter te gaan om de opnames van een videoclip waarbij mensen de regels niet goed in acht namen", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr. Reactie LouiseWat vindt de rapster zelf van de ophef? Die reageert daar vooralsnog niet op maar gaat op sociale media wel gewoon door met het posten van video's, waaronder beelden van de gisteren opgenomen videoclip. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland en de beelden uit de videoclip hieronder. View this post on Instagram A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) Bekijk ook Video: Famke Louise wint Boulevard-Award dankzij veelbesproken optreden bij Jinek Bekijk deze video » Comedy Central Kater van 2020: Peter Pannekoek neemt Famke Louise onder handen Bekijk deze video »
TV :
Video: Famke Louise krijgt boete voor overtreden coronaregels


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Famke Louise krijgt boete voor overtreden coronaregels of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier