RTL Boulevard: Justine Marcella vindt Amalia in De TV Kantine niet gepast

RTL Boulevard: Justine Marcella vindt Amalia in De TV Kantine niet gepast

Ruim 1,2 miljoen kijkers zagen gisteren de start van het nieuwe seizoen van De TV Kantine. Daarin werden onder andere RTL Boulevard, maar ook onze royals flink op de hak genomen. Zo was Najib Amhali te zien als prinses Amalia.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: Justine Marcella vindt Amalia in <em>De TV Kantine</em> niet gepast Ruim 1,2 miljoen kijkers zagen gisteren de start van het nieuwe seizoen van De TV Kantine. Daarin werden onder andere RTL Boulevard, maar ook onze royals flink op de hak genomen. Zo was Najib Amhali te zien als prinses Amalia. Lees verder onder de video. Niet gepastJustine Marcella is niet te spreken over de sketch. Zij vindt het niet gepast. "Ik vond het niet geslaagd. Ze is zeventien, ik vond het niet leuk." Je kan bij Gids.tv alle uizendingen en fragmenten van De TV Kantine terugkijken. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
RTL Boulevard: Justine Marcella vindt Amalia in De TV Kantine niet gepast

Niet gepast
Justine Marcella is niet te spreken over de sketch. Zij vindt het niet gepast. "Ik vond het niet geslaagd. Ze is zeventien, ik vond het niet leuk."

Je kan bij Gids.tv alle uizendingen en fragmenten van De TV Kantine terugkijken. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Justine Marcella vindt Amalia in De TV Kantine niet gepast of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier