Jinek: slachtoffers toeslagenaffaire delen hun verhaal: ‘Ons leven is vermorzeld’

Jinek: slachtoffers toeslagenaffaire delen hun verhaal: ‘Ons leven is vermorzeld’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 15 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Roger Derikx en Claudia Kloppenbörg zijn gedupeerden in de toeslagenaffaire en doen hun verhaal bij Jinek. Doordat veel ouders door het te strenge beleid van de Belastingdienst onterecht als fraudeur werden bestempeld en zwaar in de problemen kwamen door enorme sommen geld die ze moesten terugbetalen, nam het Kabinet vrijdag ontslag. “Zonder uitleg is ons leven vermorzeld”, vertelt Derikx. “Deze mensen moeten hetzelfde ervaren als wat met ons is gebeurd.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: slachtoffers toeslagenaffaire delen hun verhaal: ‘Ons leven is vermorzeld’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 15 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Roger Derikx en Claudia Kloppenbörg zijn gedupeerden in de toeslagenaffaire en doen hun verhaal bij Jinek. Doordat veel ouders door het te strenge beleid van de Belastingdienst onterecht als fraudeur werden bestempeld en zwaar in de problemen kwamen door enorme sommen geld die ze moesten terugbetalen, nam het Kabinet vrijdag ontslag. “Zonder uitleg is ons leven vermorzeld”, vertelt Derikx. “Deze mensen moeten hetzelfde ervaren als wat met ons is gebeurd.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: slachtoffers toeslagenaffaire delen hun verhaal: ‘Ons leven is vermorzeld’


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek: slachtoffers toeslagenaffaire delen hun verhaal: ‘Ons leven is vermorzeld’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier